Övervakare av smarthemSmart hemskärm

Du kan konfigurera ett privat Wi-Fi-nätverk som ditt hemnätverk. Kaspersky-programmet visar information om enheter som är anslutna till detta nätverk i fönstret Övervakare av smarthem.

Obs! Denna funktionalitet är endast tillgänglig i Kaspersky Plus och Premium.

Öppna fönstret Övervakare av smarthem

I fönstret Övervakare av smarthem, frågar programmet dig om du vill konfigurera Wi-Fi-nätverket som ett hemnätverk när du ansluter till ett privat Wi-Fi-nätverk. Om du inte har konfigurerat ett hemnätverk, visar Kaspersky-programmet även ett meddelande.

Konfigurera ett Wi-Fi-nätverk som ett hemnätverk i fönstret Övervakare av smarthem

Du kan göra så att Kaspersky-programmet glömmer Wi-Fi-nätverket som inte längre är ditt hemnätverk.

Obs! Denna funktionalitet är endast tillgänglig i Kaspersky Plus och Premium.

Glöm nuvarande hemnätverk

Du kan uppdatera listan över enheter som är anslutna till ditt hemnätverk manuellt.

Visa och uppdatera listan över hemnätverksenheter

Om en enhet inte längre är ansluten till ditt nätverk (till exempel en gammal telefon), kan du ta bort denna enhet från listan över enheter som är anslutna till ditt hemnätverk.

Byt enhetsbild

Ändra enhetens namn

Ta bort en enhet från listan över enheter som är anslutna till ditt hemnätverk

Om du ser en okänd enhet i listan över enheter som är anslutna till ditt hemnätverk kan du blockera åtkomst för den enheten.

Blockera åtkomst till ditt hemnätverk för en okänd enhet

Skydda ditt wifi-nätverk